ترموستات

فیلتر توسط
نمایش 1 تا 20 از 119 مورد

قیمت و خرید ترموستات اتاقی

همانطور در قسمت بالا لیست قیمت ترموستات اتاقی را مشاهده نمودید برای خرید ترموستات کنترل دما و ترموستات اتاقی، ابتدا باید با انواع مختلف آنها و کاربردهایشان آشنا شوید تا بتوانید گزینه‌ای مناسب با نیازهای خود انتخاب کنید. ترموستات‌ها دستگاه‌هایی هستند که برای تنظیم دمای محیط به کار می‌روند و می‌توانند در مصارف مختلف خانگی، تجاری و صنعتی به کار برده شوند.

ترموستات‌های اتاقی نوع خاصی از انواع ترموستات هستند که به‌منظور کنترل انواع سیستم‌های تهویه مطبوع سرمایشی و گرمایشی، در فضاهای خانگی، اداری و تجاری استفاده می‌شوند. به دلیل اینکه این ترموستات‌ها بر روی دیوار اتاق نصب می‌شوند، ترموستات اتاقی نامیده می‌شوند.

ترموستات اتاقی بر اساس فاکتورهای مختلفی انتخاب می‌شود و این انتخاب تاثیر مستقیمی بر قیمت ترموستات دارد. نمونه‌های قدیمی‌تر ترموستات اتاقی مکانیکی بوده و قیمت پایین‌تری دارند، حال آنکه ترموستات‌های بروز دارای صفحه‌های دیجیتال و کاربری تاچ اسکرین هستند و قیمت بالاتری دارند. نوع کاربری ترموستات و تعداد خروجی یک دستگاه میتواند قیمت متفاوتی را رقم بزند، همچنین ویژگی‌های جانبی مانند قابلیت برنامه‌ریزی روزانه و هفتگی، وجود سناریو‌های عملکردی، اتصال بی‌سیم و... میتواند قیمت این محصول را افزایش دهد.

خرید ترموستات اتاقی در فروشگاه آنلاین تاسیسات اِچ‌وَک بسیار آسان بوده و با توجه به فیلتر‌های متعدد، میتوانید ترموستات‌ها را بر اساس نوع عملکرد، ساختار مکانیکی یا دیجیتال بودن، نوع نصب روکار و توکار و حتی رنگ ترموستات انتخاب نمایید. گلچینی از برترین برندهای ترموستات اتاقی موجود در بازار شامل نمونه‌های ساخت ایران و وارداتی در فروشگاه اِچ‌وَک عرضه شده و میتوانید مدل‌های موجود را به‌صورت آنلاین از وب‌سایت خریداری نمایید. همچنین امکان مشاوره تخصصی در زمینه خرید ترموستات اتاقی و همچنین جایگزینی ترموستات قدیمی با نمونه‌های جدید میسر می‌باشد. در این زمینه با واحد فروش در تماس باشید.

قیمت ترموستات اتاقی

قبل از خرید ترموستات اتاقی می بایست به عوامل مختلفی توجه نمود:

  • نوع ترموستات: ابتدا تعیین کنید که به دنبال ترموستات برای کاربردهای خانگی هستید یا نیاز به دستگاهی برای کاربردهای صنعتی دارید.
  • قابلیت‌ها و ویژگی‌ها: بررسی کنید که آیا به ترموستات قابل برنامه‌ریزی نیاز دارید، یا مدل‌های ساده‌تر نیز پاسخگوی نیاز شما هستند.
  • سازگاری با سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی: اطمینان حاصل کنید که ترموستات انتخابی با سیستم گرمایشی یا سرمایشی موجود در محل استفاده شما سازگار است.
  • بودجه: قیمت‌ها بر اساس ویژگی‌ها و برند ترموستات متفاوت است. بودجه خود را در نظر بگیرید و گزینه‌ای را انتخاب کنید که از نظر اقتصادی برای شما مناسب باشد.

ترموستات کنترل دما

ترموستات‌ها وسیله‌ای برای اندازه‌گیری دما و ارسال فرمان‌های مختلف برای انواع مصارف صنعتی، تهویه مطبوع، موتورخانه، تنظیم دمای آب در سیستم‌های خنک‌کننده و... می‌باشند. برخلاف ترمومتر یا دماسنج‌ها که فقط میزان دما را نشان میدهند، ترموستات‌ها میتوانند بر اساس ساختاری که در آنها تعریف شده، فرمان‌های متفاوتی را برای کنترل دستگاه‌های مختلف بر اساس میزان دمای دریافت شده ارائه دهند.

ترموستات ها، تجهیزاتی کنترلی بوده که وظیفه ثابت نگاه داشتن دما در محدوده خاصی را با فرمان دادن به تجهیزات سرمایشی و گرمایشی بر عهده دارند.

انواع ترموستات

انواع ترموستات را میتوان بر اساس معیار‌ها مختلفی طبقه‌بندی نمود. یکی از مهمترین این دسته‌بندی‌ها بر اساس مکان نصب می‌باشد که شامل انواع زیر می‌شوند:

نوع دیگری از دسته‌بندی بر اساس نحوه عملکرد یک ترموستات است که به سه دسته ترموستات‌های مکانیکی، ترموستات الکترومکانیکی و ترموستات الکترونیکی تقسیم‌بندی می‌شوند.

سایر تقسیم‌بندی ترموستات‌های به شرح زیر می‌باشد:

از نظر فرمان به دو نوع حرارتی (فرمان در راستای گرمایش) و برودتی (فرمان در راستای سرمایش) تقسیم‌بندی می‌شود. یک ترموستات میتواند فرمانی در جهت گرمایش، سرمایش یا هر دو صادر نماید.

از نظر نوع عملکرد ترموستات‌ها به دو دسته قطع و وصلی و تدریجی

از نظر نوع سنسور به بی‌متال، فانوسه‌ای، دیافراگمی و رئوستا

ترموستات‌های اتاقی از نظر فصل به انواع دو فصل، تابستانی و زمستانی تقسیم می‌شوند.

بررسی انواع ترموستات اتاقی

از نظر ساختار عملکرد ترموستات‌های اتاقی به انواع زیر تقسیم‌بندی می‌شوند.

ترموستات مکانیکی (آنالوگ)

تصویر ترموستات مکانیکی (آنالوگ)

تصویر ترموستات مکانیکی (آنالوگ)

ترموستات‌های مکانیکی یا آنالوگ نسل قدیم ترموستات‌های اتاقی هستند که عملکردی مکانیکی دارند. تنظیم دما در این ترموستات‌ها بوسیله یک ولوم دستی مندرج انجام شده و سنسور داخلی از نوع دیسک می‌باشد. دقت کارکرد در ترموستات‌های مکانیکی مناسب بوده و فرمان دقیقی را برای دستگاه‌ها تهویه مطبوع ارسال میکنند. آمپر خروجی در ترموستات‌های مکانیکی کمی بالاتر از نمونه‌های دیجیتال است. از مهمترین ویژگی‌های ترموستات‌های مکانیکی، سادگی عملکرد و کاربری و قیمت مناسب آنها نسبت به نمونه‌های دیجیتال می‌باشد.

شناخته شده‌ترین نمونه‌های ترموستات‌های مکانیکی بازار ایران میتوان به مدل‌های t۶٣٧٣ هانیول (سه دور دوفصل)، T۴٣۶٠ هانیول (تک دور دو فصل) و سری RAB زیمنس را نام برد.

ترموستات دیجیتال

تصویر ترموستات اتاقی دیجیتال

تصویر ترموستات اتاقی دیجیتال

ترموستات‌های دیجیتال دارای ساختاری پیچیده‌تر و عملکردی وسیع‌تر نسبت به مدل‌های مکانیکی هستند. ترموستات‌های اتاقی دیجیتال دامنه وسیع‌تری از سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی را پوشش داده و معمولا دارای نمایشگری هستند که اطلاعاتی نظیر دمای محیط، دمای ست شده، وضعیت کارکرد دستگاه و اطلاعات دیگر را نمایش می‌دهند. یکی از مهمترین ویژگی جهت این نام‌گذاری، استفاده از سنسور دیجیتال و همچنین برد فرمان در ترموستات‌های دیجیتالی می‌باشد.

ترموستات اتاقی دیجیتال میتواند با قابلیت نصب توکار یا روکار بوده و دامنه وسیعی از سیستم‌های از‌جمله فن کویل‌ها، داکت اسپلیت‌ها، سیستم‌های گرمایش از کف و... را پوشش دهد.

ویژگی‌های جانبی فراوانی مانند امکان نمایش وضعیت دستگاه به همراه دمای ست شده و دمای محیط، امکان برنامه‌ریزی کارکرد، سناریو‌های مختلف عملکردی‌اند سناریو خواب و حالت توربو، امکان کنترل با ریموت از راه دور و...، امکاناتی هستند که تنها در نمونه‌های دیجیتال ترموستات‌ها میتوانید به آنها دسترسی داشته باشید.

از معروف‌ترین برند‌های ترموستات اتاقی دیجیتال در بازار میتوان به هانیول، زیمنس، کلایماست، دانفوس، اکولوکس، بی‌وک و... اشاره نمود.

ترموستات هوشمند

تصویر ترموستات اتاقی هوشمند (آنالوگ)

تصویر ترموستات اتاقی هوشمند (آنالوگ)

برخی از افراد لغت هوشمند را به اشتباه برای ترموستات‌های قابل برنامه‌ریزی یا ترموستات‌های Wifi دار بکار میبرند که البته این امر اشتباه است. ترموستات‌های هوشمند نسل بسیار جدید از ترموستات‌ها هستند که میتوانند با استفاده از حافظه درونی یا اتصال به اینترنت و ذخیره عادات رفتاری و تنظیمات استفاده‌کننده از دستگاه، این اطلاعات را ذخیره نموده و به‌صورت اتوماتیک تنظیمات را طبق رفتار‌های قبلی اجرا نمایند.

ترموستات‌های هوشمند اغلب امکانات بسیار وسیع‌تری از ترموستات‌های دیجیتال ارائه میدهند و معروف‌ترین مدل این نوع ترموستات را میتوان نست لرنینیگ (Nest Learning Thermostat) دانست که از طریق سیستم هوشمند الکسا گوگل Google Alexa میتواند کنترل کاملی بر تغییرات آب‌و‌هوایی محیط زندگی و عادات رفتاری شما داشته و همواره دما و عملکرد مطلوبی را برای دستگاه تهویه مطبوع شما به ارمغان بیاورد.

انواع ترموستات از نظر کاربری

مهمترین دسته‌بندی در انواع ترموستات اتاقی را میتوان به نوع کاربری آن اختصاص داد. ترموستات‌های اتاقی از نظر کاربری به انواع زیر دسته‌بندی می‌شوند.

ترموستات فن کویل

ترموستات های فن کویل یکی از پر مصرف ترین ترموستات های اتاقی می باشد. این ترموستات برای انواع فن کویل های سقفی، زمینی، کانالی و ... مورد استفاده بوده و در انواع مکانیکی، دیجیتال و هوشمند در بازار موجود می باشد. از نظر نصب، ترموستات های فن کویلی میتوانند روکار یا توکار باشند. خروجی های یک ترموستات فن کویل شامل فاز و نول، سه دور فن (یک دور در فن کویل های زمینی) و قابلیت فرمان به شیر برقی های فن کویلی می‌شود.

ترموستات داکت اسپلیت

این ترموستات برای داکت اسپلیت های غیر اینورتر بدون برد فرمان قابل استفاده می‌باشد. دستگاه های داکت اسپلیت اینورتر و یا دستگاه هایی که از برد فرمان داخلی استفاده میکنند باید از ترموستات های فابریک استفاده کنند. این دستگاه علاوه بر فرمان های دور فن، قابلیت فرمان به کمپرسور کولر برای سرمایش و گرمایش را داشته و گرمایش بوسیله کویل های آبگرم را نیز ساپورت می‌نماید. جهت خرید ترموستات داکت اسپلیت، نیاز به شناسایی دقیق دستگاه داکت اسپلیت بوده که این امر میتواند توسط نصاب یا کارشناسان فروشگاه اِچ‌وَک انجام پذیرد.

ترموستات پکیج دیواری

ترموستات پکیج دیواری جهت کنترل گرمایش محیط از طریق قطع و وصل پکیج دیواری به کار گرفته می‌شود.

ترموستات کولر آبی

ترموستات کولر آبی میتواند به پمپ آب و فن کولر آبی فرمان قطع و وصلی صادر نماید.

ترموستات گرمایش از کف

ترموستات های گرمایش از کف با سنجش دمای محیط، فرمان قطع و وصل به شیر برقی های کلکتور گرمایش از کفی را صادر مینماید. لازم به ذکر است، این دستگاه نمیتواند به شیر های دستی فرمانی صادر نماید.

ترموستات هواساز

ترموستات زنت

از دیگر دسته‌بندی‌هایی که برای ترموستات اتاقی استفاده می‌شود به این موارد اشاره نمود:

از نظر نوع نصب به انواع توکار و روکار دسته‌بندی می‌شوند.

از نظر ولتاژ کاری به انواع ٢٢٠ ولت تکفاز، ١١٠ ولت و ٢۴ ولت (باطری قلمی) دسته‌بندی می‌شوند.

از نظر فصل به انواع سرمایشی، گرمایشی و دو فصل تقسیم‌بندی می‌شوند.

ترموستات تک فصل

ترموستات‌های تک فصل قابلیت اجزا یک فرمان سرمایشی یا گرمایشی دارند و برای سیستم‌های تهویه تک منظوره کاربرد دارند. به طور مثال ترموستات‌های اتاقی گرمایش از کف فقط جهت گرمایش یا همان افزایش دما کاربرد دارند.

ترموستات دو فصل

ترموستات‌های دوفصل میتوانند دما را هم در فصل زمستان جهت گرمایش و هم در فصل تابستان جهت سرمایش کنترل نمایند. این ترموستات‌ها برای انواع فن کویل‌های دو منظوره و داکت اسپلیت‌های سرد و گرم کاربرد دارند. دکمه تغییر فصل در ترموستات‌های می‌تواند دستی یا اتوماتیک یا هر دو باشد.


جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره خرید می‌توانید با کارشناسان ما در اِچ‌وَک از طریق شماره‌های زیر تماس بگیرید.

021-88829726 021-77534123 021-88826395 09351027656

گفتگو و مشاوره در واتساپ (کلیک کنید)

ادامه مطلبنمایش کمتر

تماس با ما در واتساپ

تماس با ما در تلگرام

ارسال پیام کوتاه به ما

تماس با ما

پیشخوان هدر چپ موبایل

منو