ترموستات فن کویل دوفصل اکولوکس ET-3SFC
قرص کلر کات کبود دار اچ وک پول بسته 5 عددی
پرشر سوئیچ راه اندازی پمپ ایمر
ترموستات فن کویل دوفصل اکولوکس ET-3SFC
قرص کلر کات کبود دار اچ وک پول بسته 5 عددی
پرشر سوئیچ راه اندازی پمپ ایمر
در انتخاب و خرید پمپ سیرکولاتور مناسب، توان الکتروموتور، حداکثر ارتفاع، میزان آبدهی، سایز و نوع اتصال آن اهمیت دارد، همچنین در برخی نمونه ها فاصله بین ورودی و خروجی (آکس) پمپ نیز متفاوت بوده که در انتخاب صحیح، عاملی مؤثر می باشد. پمپ های سیرکولاتور خطی ایرانی میتوانند با کد مشابه از برندهای دیگر جایگزین شوند، همچنین پمپ های روتروتر معمولا با کد مشابه قابل جایگزینی با یکدیگر هستند.
از جمله برندهای شاخص سازنده پمپ سیرکولاتور در ایران میتوان به سمنان انرژی (زیرمجموعه پمپیران و نوید موتور)، صنایع پمپ سمنان، صنایع پمپ ارس، بلند کاست تهران (معروف به پمپ تهران) و آزاد البرز اشاره نمود که به نظر نگارنده عموما کیفیت مشابه و خدمات پس از فروش مناسبی دارند. پمپ های سیرکوله ساخت ایران عموما تک دور بوده و اتصالات فلنچی دارند و از الگوی کدهای نمونههای خارجی مانند بلند کاست و آرمسترانگ امریکایی پیروی میکنند که مدلهایی مانند AA، HV، A6 و ... را شامل میشوند.
از جمله شناخته شده ترین برندهای خارجی تولید کننده پمپ های سیرکولاتور میتوان به گراندفوس (گرانفوس Grundfos) دانمارک، ویلو (Wilo) آلمان و داب (DAB) ایتالیا اشاره نمود که هر سه از بزرگترین کمپانیهای تولیدکننده انواع پمپ و تجهیزات انتقال سیالات در دنیا بوده و دارای قیمت بالایی نسبت به سایر برندها میباشند. از برندهای شناخته شده چینی در بازار میتوان به لئو (LEO)، اسپرونی (Speroni)، ایمر (Imer) و شیمجه (Shimge) اشاره نمود. لازم به ذکر است برند اسپرونی در دو نمونه چینی و ایتالیایی در بازار موجود میباشد.
جهت انتخاب پمپ سیرکولاتور مناسب برای کاربری مد نظرتان، میتوانید با مشاوران ما در فروشگاه آنلاین اِچوَک تماس بگیرید.
پمپ سیرکولاتور قطعهای بسیار کاربردی در صنایع مختلف میباشد. با توجه به دامنه وسیع کاربرد این محصول، قیمت پمپ سیرکولاتور بسیار متغیر میباشد. در این بخش به عوامل مهمی که تعیینکننده قیمت پمپ سیرکولاتور هستند میپردازیم.
برند و کشور سازنده
پمپهای سیرکولاتور چینی ارزانقیمتترین پمپهای موجود در بازار هستند این پمپها دامنه وسیعی از کاربریها را دارند و برای بازار کشورهای در حال توسعه مثل ایران طراحی و ساخته شدهاند. پمپهای سیرکولاتور چینی از نقطه نظر طراحی و ساختار معمولا کپی برندهای اروپایی هستند. پمپهای سیرکوله چینی معمولا از نوع خطی سه دور یا زمینی هستند. ازجمله برندهای چینی معروف در زمینه پمپ سیرکولاتور میتوان به اسپرونی، لئو، شیمجه، ایمر، ویتو، کالمو و... اشاره نمود.
پمپهای سیرکولاتور ایرانی بر اساس نمونههای امریکایی تک دور ساخته شدهاند. کدهایی مانند ٢ اینچ AA یا HV ازجمله این مدلها هستند که برندهای مختلف ایرانی را شامل میشوند. قیمت این پمپها نسبت به نمونههای چینی کمی بالاتر بوده ولی خدمات پس از فروش خوبی را اراده داده و قطعات آنها به وفور در بازار یافت میشوند. برندهای شناخته شده پمپ سیرکولاتور ایرانی شامل آزاد البرز، سمنان انرژی (نوید موتور)، بلندکاست تهران، ارس و صنایع پمپ سمنان میشود.
گرانترین پمپهای سیرکولاتور موجود در بازار برندهای اروپایی هستند که شامل گرانفوس، ویلو و داب میشوند. البته برندهای دیگری نیز ممکن است در بازار موجود باشند ولی این سه برند سابقه طولانی در بازار داشته و رنج وسیعی از محصولات خود را همراه با گارانتی معتبر شرکتی به بازار عرضه میکنند.
در مقام مقایسه قیمتی بین این محصولات، در مدلی با مشخصات فنی مشابه، اگر قیمت پمپ چینی را ١ در نظر بگیریم، قیمت پمپهای ایرانی حدود ٢ و قیمت پمپهای اروپایی بین ٣ الی ۴ میباشد.
توان الکتروموتور و هد و دبی پمپ
هر چه توان الکتروموتور پمپ سیرکولاتور بیشتر باشد، معمولا هد و دبی بالاتری را ارائه میدهد و برای فضاهای بزرگتر قابل استفاده میباشد. به همین ترتیب معمولا پمپهای قویتر با خروجی بیشتر قیمت بالاتری از نمونههای ضعیفتر دارند. کوچکترین پمپهای سیرکولاتور، معمولا مدلهای مخصوص پکیج دیواریها هستند و بزرگترین آنها مورد استفاده در ساختمانهای مرتفع یا صنایع مختلف میباشند.
ویژگیهای فنی
در این مبحث منظور از ویژگیهای فنی یک پمپ، مشخصاتی علاوه بر توان الکتروموتور و میزان هد و دبی میباشد. یکی از این ویژگیها سایز اتصال ورودی و خورجی پمپ و نحوه اتصال آن میباشد. بهطور مثال یک پمپ ٣ اینچ فلنچی معمولا قیمت بیشتری از پمپ ١ اینچ دندهای دارد. پمپهایی با الکتروموتور سه دور قیمت بالاتری نسبت به پمپهای تک دور، با هد و دبی یکسان دارند. از دیگر ویژگیهای فنی که بیشتر در پمپهای نسل جدید دیده میشوند و تاثیر بهسزایی بر قیمت دارند میتوان به پمپهای دور متغیر و نمایشگرهای دیجیتال روی پمپ اشاره نمود.
گارانتی و خدمات پس از فروش
وجود گارانتی بر روی محصول و داشتن خدمات پس از فروش معتبر باعث ایجاد ارزش افزوده برای مشتری شده و طبعاً قیمت محصول را کمی بالاتر میبرد.
همانطور که در بالا به عوامل مؤثر در قیمت پمپهای سیرکولاتور اشاره شد، اکنون تحلیل قیمتی برای چندین مدل پمپ سیرکولاتور پرفروش انجام میدهیم تا خریداران گرامی با دید بازتری محصول مورد نظر خود را انتخاب نمایند.
یکی از پرمصرفترین پمپهای سیرکوله خانگی، پمپ رفت شوفاژ برای ساختمانهای ۴ الی ۵ طبقه میباشد. بهترین انتخاب برای این پمپ پمپهای ایرانی تک دور میباشد. در این انتخاب پمپ آزاد البرز گرانترین نمونه و برترین نمونه با قیمت متوسط، پمپ بلند کاست تهران میباشد. پمپهای ایرانی با این کاربری نیاز به نگهداری و تعمیرات دارند اما برای محصولی که دائم کار باشد و نیازی به تعمیرات نداشته باشد، باید به پمپهای سیرکولاتور روترتر سه دور مراجعه کنید که در مدلهای چینی قیمتی بالاتر از نمونههای ایرانی دارند اما نمونههای اروپایی قیمتی تا بیش از ٣ برابر پمپهای چینی دارند.
یکی دیگر از پمپهای سیرکولاتور پر مصرف، پمپ برگشت آبگرم موتور خانه است که بهترین پیشنهاد برای این نمونه، پمپهای سه دور چنینی باکد ٢۵-۶٠ یا ٣٢-۶٠ میباشد. این پمپها قیمت مناسبی دارند و طول عمر و کیفیت معقولی را به مصرفکننده ارائه میدهند. پمپهای اروپایی میتوانند تا ٣ برابر طول عمر بیشتری داشته باشند اما به همان میزان ٣ برابر، قیمت بالاتری دارند. پمپهای ایرانی سایز کوچک نیز برای این کاربری مناسب هستند اما قیمت بالاتری از نمونههای چینی دارند.
پمپ سیرکولاتور Circulator در عملیات چرخش سیالات Circulation در مدار بسته یا باز مورد استفاده قرار میگیرند. برعکس پمپ های تحت فشار که وظیفه انتقال یک سیال از نقطه A به نقطه B را بر عهده دارند، پمپ های سیرکوله فشار کافی برای چرخش سیالات در لوله ها و بازگشت آنها به همان نقطه اولیه را تامین مینمایند. در سیستم های سیرکوله سیال بهصورت عمده خارج نمیشود، بلکه نشتی ها و هدر رفت سیال بهوسیله سیستم هایی مانند منبع انبساط باز یا فلوتر ها جایگزین میشوند اما حجم کلی سیال همواره یکسان میماند. هر چه دینام پمپ سیرکولاتور قوی تر و سایز اتصال آن بزرگتر باشد، سیال مورد نظر در حجم و طول مسیر بیشتری میتواند به چرخش در بیاید. موارد عملکرد پمپ سیرکولاتور علاوه بر مصارف خانگی جهت آبهای تمیز سرد و گرم (چیلر ها و موتورخانه)، در صنعت نیز میباشد. پمپ های سیرکولاتور بسته به متریال بدنه، پروانه، شفت و نوع آب بندی آنها برای بازه های دمایی متفاوت و همچنین سیال ها با خاصیت های اسیدی و بازی مختلف یا ویسکوزیته های متفاوت مورد استفاده قرار میگیرند. بسیاری از انوع پمپ های سیرکولاتور بصورت دائم کار بوده و بدون نیاز به تعمیر و نگهداری، میتوانند تا پایان عمر خود بهصورت مدام کارایی داشته باشند اما معمولا وجود یک پمپ رزرو برای جایگزینی درصورت خرابی پمپ اصلی پیشنهاد میشود.
1-پمپ سیرکولاتور خطی با واسطه
پمپ های سیرکولاتور خطی با واسطه اولین بار توسط کمپانی بلند کاست (Bell & Gasset) امریکا تولید و به بازار عرضه شدهاند. این پمپ ها دارای کدهای مشخصی مانند S100، HV، AA، A6 و A7 بوده و مناسب برای پمپ رفت شوفاژ می باشند. ساختار پمپ سیرکوله خطی با واسطه از الکتروموتور، واسطه و دینام تشکیل شده است. این پمپ ها تک سرعته بوده و قابلیت کارکرد مداوم را دارند و جهت کارکرد صحیح، نیاز به روغن کاری ماهیانه واسطه میباشد. اتصال پمپ های خطی با واسطه از نوع فلنچی در سایزهای 1 الی 3 اینچ هستند.
اجزا و قطعات پمپ سیرکولاتور خطی با واسطه
2-پمپ سیرکولاتور خطی شفت مستقیم
پمپ های خطی شفت مستقیم کاملا مشابه پمپ های باواسطه بوده با این تفاوت که واسطه در این پمپ ها حذف شده و شفت بهصورت مستقیم به پروانه پمپ متصل میشود. این پمپ ها نیاز به نگهداری نداشته و بهصورت دائم کار میباشند. پمپ های اتارتم و اتالاین نیز از نوع پمپ های شفت مستقیم خطی هستند. اتصال پمپ های خطی شفت مستقیم از نوع فلنچی در سایزهای 1 الی 3 اینچ هستند.
3- پمپ سیرکولاتور آبگرد (روتورتر)
پمپ های سیرکولاتور آبگرد که به مدلهای روتور تر معروف هستند اولین بار توسط برند گرانفوس به بازار ایران معرفی شدند. این پمپ ها در سایزهای کوچک نیز موجود هستند و برای بسیاری از مصارف سبک کاربرد دارند. پمپ های روتروتر در انواع سه سرعته، تک سرعته و سرعت متغیر در بازار موجود بوده و کارکرد دائم کار دارند، از این رو نیازی به نگهداری ندارند. همچنین سایز اتصال پمپ های آبگرد از نوع رزوه ای یا فلنچی میباشند.
کاربرد پمپ سیرکولاتور موتورخانه شامل پمپ رفت شوفاژ و پمپ برگشت آبگرم مصرفی میشود که پمپ های رفت شوفاژ معمولا دارای سایز بزرگتر و از نوع تک دور ایرانی فلنچی بوده و پمپ های برگشت سایزهای کوچکتر تک دور یا سه دور خارجی را شامل میشوند. در سیستم آبگرم شوفاژ میتوان از دو پمپ در سیکل رفت و برگشت استفاده نمود که سایز کوچکتری نسبت به یک پمپ رفت دارند. بهطور مثال بعنوان جایگزین یک پمپ A6 میتوان از یک پمپ AA همراه با یک پمپ S100 در برگشت استفاده نمود.
پمپ سیرکولاتور پکیج دیواری معمولا از انواع پمپ های سه سرعته با سایز ورودی 15 یا 20 (3/4 اینچ) هستند و ارتفاع 130 میلیمتر دارند. اما پمپ سیرکوله پکیج زمینی در ظرفیت های پایین از نوع 25-60 یا 25-80 بوده و در ظرفیت های بالاتر پمپ های تک دور مانند 2 اینچ AA میباشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره خرید میتوانید با کارشناسان ما در اِچوَک از طریق شمارههای زیر تماس بگیرید.
لطفا ابتدا وارد شوید
ورود